پیام مازند

آخرين مطالب

شوهرم به دنبال پول و ثروتم بود | مقصر اصلی مادرم بود اقتصادی

شوهرم به دنبال پول و ثروتم بود | مقصر اصلی مادرم بود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - به گزارش آفتاب نو، زن 26 ساله که با آشفتگی روحی به کلانتری شفای مشهد مراجعه کرده بود، درباره سرگذشت خود گفت: روزی که با شور و شوق لباس فرم مدرسه را پوشیدم تا سوادآموزی را آغاز کنم، ناگهان رنگ سیاهی آسمان آرزوهایم را پوشاند و پدر و مادرم از یکدیگر جدا شدند چون مادرم معتاد شده بود. حالا دنیای من تاریک شده بود و من فقط هفته‌ای یک بار به دیدار مادرم می‌رفتم، اما اتاق کوچک او فقط بوی دود سیگار و تریاک می‌داد.
مادرم مانند شمع ذوب می‌شد، ولی حقارت و کوچک شدن خود را نمی دید. اعتیاد او را از من و خانواده‌اش دور کرد و چند نفر در آتش مواد افیونی سوختیم. گاهی با چشمان خسته‌اش به چهره‌ام نگاه می‌کرد و با غمی عجیب می گفت دخترم مرا ببخش! ولی من نمی‌دانستم باید چه پاسخی به مادرم بدهم. به همین خاطر فقط او را در آغوش می‌گرفتم و او اشک می‌ریخت.
از طرف دیگر در خانه پدرم آرامش نداشتم چراکه نامادریم نگاه حقارت‌باری به من داشت و مدام سرزنشم می‌کرد. او فقط به فرزند خودش می‌رسید و مرا سرباری می‌دانست که مزاحم زندگیش بودم. پدرم نیز با مشکلات خودش گرفتار بود و از رنج و عذاب‌های من خبری نداشت، به همین خاطر احساس تنهایی همه وجودم را فراگرفت و نمره‌هایم در مدرسه به‌شدت ضعیف شد. اما با همه این سختی‌ها بالاخره دیپلم گرفتم.
وقتی به 20 سالگی رسیدم، مردی به خواستگاریم آمد که در دوران نامزدی همسرش را طلاق داده بود. او در یکی از ادارات دولتی کار می‌کرد و اوضاع مالی خوبی نداشت. من هیچ علاقه‌ای در وجودم احساس نمی‌کردم، اما پدرم خوشحال بود و من هم برای فرار از وضعیت خانواده‌ام ازدواج با او را پذیرفتم، ولی اشتباه کردم چون ازدواجی خالی از عشق و محبت بود.
روابط عاطفی ما بدتر از اوضاع مالی همسرم بود چون هیچ‌گاه احساس خوبی نداشتم و همان تنهایی گذشته را تجربه می‌کردم. بالاخره تصمیم به طلاق گرفتم و در همین روزها با پسری در فضای مجازی آشنا شدم که گویی به من امید می داد. او را متفاوت با مردان دیگر یافتم و ناخودآگاه به فرزین دل باختم. او سنگ صبورم شده بود و به حرف‌هایم گوش می‌داد.
آن روزها من در خانه‌ای که پدرم برایم خریده بود زندگی می‌کردم و خودروی گران‌قیمتی هم سوار می‌شدم . پدرم در واقع می‌خواست بخشی از مشکلات ناشی از ضربه‌های طلاق را این‌گونه جبران کند.
دلبستگی بین من و فرزین در حالی به ازدواج انجامید که خیلی زود متوجه شدم او به خاطر ثروتم با من ازدواج کرده و من هیچ احترامی نزد خانواده‌اش ندارم. فرزین پسری مجرد بود و خانواده‌اش به هیچ وجه راضی نبودند با من ازدواج کند. در عین حال اختلافات ما از همان روزهای آغازین زندگی مشترک به قهر وآشتی‌های طولانی کشید. او به‌شدت مرا کنترل می‌کرد و تنها به دنبال این بود که خانه و ماشینم را به نام او سند بزنم.
من باز هم در دنیای تاریک خودم فرو رفتم و بالاخره از فرزین هم جدا شدم. این جدایی سخت‌ترین تصمیمی بود که در زندگی گرفتم چراکه این بار خودم عاشق شده بودم و برخلاف نظر پدرم با فرزین ازدواج کردم. حالا نمی‌توانم به چشمان پدرم نگاه کنم و در حالی روزهای سختی را می‌گذرانم که در مسیر باد قرار گرفته‌ام تا دست تقدیر سرنوشتم را چگونه رقم بزند.
با راهنمایی‌های تجربی سرگرد احسان سبکبار رئیس کلانتری شفای مشهد، اقدامات روان‌شناختی برای رهایی زن جوان از این شرایط روحی در دایره مددکاری اجتماعی کلانتری آغاز شد.
منبع خبر: همشـهری
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876232/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیانیه جدید تیم مدعی صعود؛ وی‌ای‌آر شخصی نیست!

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

کسانی که پیروانی را کتک زدند، دستگیر شدند

رونمایی از 86 امین سایت 5G همراه اول در استان مازندران

افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل در استان مازندران

افرادی که به افشین اپیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

8 زندانی به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در قائمشهر آزاد شدند

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!

یامال: دوست دارم در آنفیلد و اولدترافورد بازی کنم

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

دستگیری ضاربان مدیر پرسپولیس؛ یگان ویژه هر دو ضارب را بازداشت کرد

مسئولان ناترازی انرژی را تدبیر و مدیریت کنند

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

برپایی آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفاط قرآن در مازندران

لامرد در سالروز ولادت شاه خراسان غرق در نور و سرور شد + عکس

داد و فریاد مدیر فرهنگی پرسپولیس در خرم آباد/ حضور غیر قانونی مدیر پرسپولیسی در نشست خبری

86 امین سایت 5G همراه اول در مازندران رونمایی شد

پول برای اردو و حضور در مسابقات پاراتکواندوی کره نداریم!

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

زمان پخش پشت صحنه سریال «پایتخت 7» مشخص شد

کرمانشاهی: اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

عکسی زیبا از یک خانواده قوم گالش 66 سال پیش در رامسر با لباس محلی

اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

مدل های جدید و به روز عینک ری بن و پرسول با طراحی های جذاب و خیره کننده

افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند

خواص عصاره گوشت برای ریه

سایر علائم سرطان تخمدان

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پوشش شبکه در مناطق روستایی جزو برنامه های دارای اولویت ماست

وزیر ارتباطات و استاندار از پارک اقتصادی دیجیتال مازندران بازدید کردند